Gündem

Ayvalık Belediyesi, 11 Eylül'de Öğrenci Lokantası'nın açılışını yapacak

Ayvalık Belediyesi, Öğrenci Lokantası'nın açılışını 11 Eylül'de yapacak. Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Biliyorum ki, öğrencilik hayatında bütçeyi dengelemek hem aileler hem de öğrenciler için büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, Ayvalık Belediyesi olarak sizlere cebinize dost fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunacağımız ‘öğrenci lokantamızı’ açıyoruz” dedi.

(BALIKESİR)- Ayvalık Belediyesi, Öğrenci Lokantası'nın açılışını 11 Eylül'de yapacak. Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Biliyorum ki, öğrencilik hayatında bütçeyi dengelemek hem aileler hem de öğrenciler için büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, Ayvalık Belediyesi olarak sizlere cebinize dost fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunacağımız ‘öğrenci lokantamızı’ açıyoruz” dedi.

Ayvalık Belediyesi, öğrencilere uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunacak Öğrenci Lokantası'nı hayata geçiriyor. Bu hizmetle hem ekonomik hem de lezzetli bir seçenek sunarak, öğrencilerin beslenme ihtiyacını karşılamak hedefleniyor. İlçenin ilk Öğrenci Lokantası, 11 Eylül’de kapılarını açacak. Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Biliyorum ki, öğrencilik hayatında bütçeyi dengelemek hem aileler hem de öğrenciler için büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, Ayvalık Belediyesi olarak sizlere cebinize dost fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunacağımız ‘öğrenci lokantamızı’ açıyoruz” diye konuştu.

Ergin, lokantada her gün farklı menülerle, anne eli lezzetinde yemekler sunacaklarını belirterek, “Sağlıklı, doyurucu ve lezzetli yemeklerle derslerinizin ve günlük aktivitelerinizin enerjisini artıracak bir ortam sunacağız” diye konuştu. Lokanta, Belediye’nin sorumluluğunda olacağının altını çizen Başkan Ergin, “Çünkü sizler, Ayvalık’ımızın geleceğisiniz” ifadelerini kullandı.