Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ‘Büyük Altınova Buluşması’nda vatandaşlara seslendi, ilçede yapılan ve yapılacak projeleri anlattı. 

Başkan Ergin, ‘Büyük Altınova Buluşması’nda vatandaşlara seslendi, Meclis üyesi adaylarını tanıttı. Altınovalılara proje ve hizmetlerini de anlatan Ergin, şunları kaydetti:

HASRET GÜLTEKİN, BAYRAKLI’DA ANILDI HASRET GÜLTEKİN, BAYRAKLI’DA ANILDI

Atatürk’ün adını verdiği bu altın değerindeki topraklarda sizinle birlikte olmaktan şu anda büyük bir keyif alıyorum. Kreş ve anaokulunu en kısa sürede projelendireceğiz, Kapalı Pazar Yeri’mizin çatısı tamamlanıyor çok yakında hizmete açılacak. Vatandaşlar konforlu ortamda alışverişlerini yapacaklar. Canlı Hayvan Pazarı’mızın projesini de hazırlıyoruz, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde imar planları da tamamlandı. Devreye girdiğinde çok kişiye istihdam olanağı sağlanacak.”

Buluşmada, Meclis üyelerini de tanıtan Ergin, “Meclis üyesi adaylarımızın arasında bu toprakların çocukları var, onlar boşuna aday olmadılar, bu toprakların sorunlarını, sıkıntılarını ve çözümlerini biliyorlar, bu görevleri layıkıyla yerine getirmek için karşınıza geldiler. Oyumuzu kullanacak, sonra katılımcı bir yönetim ile Allah’ın izniyle kentimizi birlikte yöneteceğiz, güzel yarınlar için birlikte hep birlikte kazanmak için daima ileriye” diye konuştu.

Kaynak: anka