Bülten

Ataşehir Belediyesi, LGS hazırlık kurslarını başlatıyor

Ataşehir Belediyesi, 2024-2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik hazırlık kurslarını başlatıyor. Öğrencilere destek olmak için hazırlanan programlar, 2024-2025 yılı için LGS Hazırlık ve Ders Destek Programları düzenlenecek.

(İSTANBUL)- Ataşehir Belediyesi, 2024-2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik hazırlık kurslarını başlatıyor. Öğrencilere destek olmak için hazırlanan programlar, 2024-2025 yılı için LGS Hazırlık ve Ders Destek Programları düzenlenecek.

Ataşehir Belediyesi, öğrencileri sınava hazırlık sürecinde yalnız bırakmayarak, LGS hazırlık kurslarını başlatıyor. Öğrenciler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde LGS sınavına bilgi düzeyi yüksek bir şekilde hazırlıklı olarak girebilecek ve sınavla ilgili stres yönetimiyle başa çıkabilecek.

Belediye, öğrencilere kapsamlı bir destek sunmayı ve onların sınav hazırlıklarını en iyi şekilde yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Kurslar, öğrencilerin sınav öncesi eksiklerini gidermelerine ve kendilerine güvenle sınav gününe hazırlanmalarına yardımcı olacak. Kayıtlar, Ataevleri'nde yapılabilecek. Ayrıca detaylı bilgiye '(0216) 570 50 00' numarasından ulaşılabilecek.