(İSTANBUL) - Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel zabıta personeliyle bir araya geldi. Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yılını personeliyle kutlamaktan duyduğu mutluluğu aktaran Başkan Adıgüzel, “Sizler Ataşehir Belediyesi'nin sahadaki görünür yüzüsünüz. Bu nedenle büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğinizi görüyorum” dedi. 

Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümüne özel olarak zabıta personeliyle bir araya gelen Başkan Adıgüzel, personele teşekkürlerini sundu ve emekliliğe ayrılan çalışanlara da plaketlerini takdim etti.

Başkan Adıgüzel, törende zabıta ekiplerinin önemine dikkati çekerek, “Sizler Ataşehir Belediyesi'nin sahadaki görünür yüzüsünüz. Vatandaşın en çok karşılaştığı çalışma arkadaşlarımız olarak birçok sorunla yüzleşiyorsunuz. Bu nedenle büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğinizi görüyorum” diye konuştu.

Emeklilik sürecine giren çalışanlara teşekkür eden Başkan Adıgüzel, “Sizler, köklü bir teşkilatın parçasısınız ve bu teşkilatın 198. yılını birlikte kutlamak benim için büyük bir mutluluk” dedi. 

Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Birkan Birol Yıldız da şöyle konuştu:

“Sayın Başkanım, kıymetli zabıta teşkilatı mensupları ve değerli bürokratlar, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün, yerel yönetimlerin Osmanlı'dan Cumhuriyetimize miras kalan köklü bir kurum olduğunu vurgulamak isterim. Bu kentin huzurunu, sağlığını ve güvenliğini sağlamak için bugüne kadar gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de eşitlikçi, katılımcı, çağdaş ve sosyal belediyeciliğin güçlü bir iradeyle sergileneceğine inanıyorum. Zabıta Teşkilatı’mızın 198. kuruluş yılını kutluyorum.”

Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

Kaynak: anka