GENÇAĞA KARAFAZLI

(RİZE) - Ardeşen Kaymakamlığı, eski Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldığını, iki şüpheli şahsın yakalandığını, bir şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Rize'de olimpik yüzme havuzunda klordan zehirlenerek hastaneye kaldırılan çocukların aileleri: "Mutlaka bir tedbir alınsın. Çocuklarımızı emanet ediyoruz" Rize'de olimpik yüzme havuzunda klordan zehirlenerek hastaneye kaldırılan çocukların aileleri: "Mutlaka bir tedbir alınsın. Çocuklarımızı emanet ediyoruz"

Rize’nin Ardeşen ilçesinde eski Tunca Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Naci Aytemiz, bugün sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Konuyla ilgili açıklama Ardeşen Kaymakamlığı, soruşturma başlatıldığını ve iki şüpheli şahsın yakalandığını, bir şahsın ise yakalanmasına yönelik işlemlerin sürdüğünü bildirdi. Açıklama şöyle:

"Daha önce husumetli oldukları bilinen ve Ardeşen ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde özel bir iş yerinde başlayan tartışma sonucu olayın caddeye taşmasıyla Akbank önünde karşılıklı silahlı çatışmaya dönüşmüş olup, taraflardan Tunca Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır.

Olaya ilişkin Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatmıştır. Şüpheli şahıslar güvenlik güçlerimiz tarafından hızla tespit edilmiş olup iki kişi yakalanmış, bir kişinin yakalanma çalışmaları devam etmektedir."

 

Kaynak: anka