(ANTALYA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) ücretsiz kış dönemi kurs kayıtları, 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 

ATABEM Kurs Merkezleri’nde 3,4,5,6,7 ve 8. sınıflara yönelik akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda verilecek kurslara kayıtlar, 16-26 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Online başvurular, atabem.antalya.bel.tr adresinde bulunan kayıt bölümünden yapılacak.

    Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu     Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu

Antalya merkezde 6, ilçelerde ise 7 olmak üzere toplam 13 merkezde kış dönemi kursları açılacak. ATABEM merkezlerinde Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce gibi temel derslerin yanı sıra piyano, satranç, gitar, bağlama ve zeka oyunları gibi kültürel; resim, yaratıcı drama ve modern dans gibi sanatsal faaliyetlerle dolu bir eğitim programı sunulacak. ATABEM’lerde toplam 350 kurs hizmeti verilecek. 

ATABEM’lere başvuru yapan öğrenciler, gereken evrakları 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında teslim edebilecek. Ders başlangıcı ise 30 Eylül Pazartesi günü olacak. Kursiyerler, daha fazla bilgi için 0 242 325 41 41 numaralı telefondan veya atabem.antalya.bel.tr adresinden bilgi alabilecek.    


Kaynak: anka