Magazin

'Annesinin genç versiyonuna aşık oldu'

Henüz yeni filizlenen aşklarıyla konuşulan bu iki ünlü , model Gigi Hadid(28) ile oyuncu Bradley Cooper(48).

Bazı sosyal medya kullanıcıları Bradley Cooper'ın annesinin genç bir versiyonuyla aşk yaşadığını öne sürdü. Bir başka deyişle Hadid'i, Gloria Campano'ya benzetenler oldu.

Bazı kişiler de Gloria Campano'nun oğlunun sevgilileriyle bilerek yakınlaştığını ileri sürdü. Bu görüştekiler anne Campano'nun, Bradley Cooper'ın sevgililerinin onun parasına göz dikmediklerinden emin olmak istediğini savundu.

Böyle düşünenlerden biri "Gigi'nin Bradley'in parasının peşinde olmadığı ortada. Çünkü Gigi hem zengin bir aileden geliyor, hem kendisi de iyi kazanıyor" diyerek görüşünü ifade etti.

Bu arada Cooper'ın annesinin İtalyan olduğunu ve İtalyan annelerin, oğullarına eş seçtiğini ileri sürenler de çıktı.

Birçok kişi Bradley Cooper'ın annesinden onay almak için sevgililerini Gloria ile tanıştırdığını ileri sürdü. Hatta Gigi'nin "son sevgili" olduğunu yani çiftin evleneceğini iddia edenler de oldu.

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI KONUŞULUYOR
Gigi Hadid ile Bradley Cooper ilişkisiyle ilgili olarak konuşulan başka bir ayrıntı da aralarındaki yaş farkı. Bu konuda bir sosyal medya kullanıcısı "Yaşlı ve zengin adamlar, genç ve zengin modellerde sevgili olabilir" diye yazdı.

Bazıları da Gigi'ye "Sen Bradley'den çok gençsin. Ondan daha iyisini hak ediyorsun" diye seslendi.

Cooper, bütün sevgililerini annesiyle tanıştırıyor. Hatta onlara birlikte vakit geçirmeleri için ortam da yaratıyor