09.30 - Ayhan Bora Kaplan davasının sanığı ve gizli tanığı Serdar Sertçelik'in yurt dışına kaçırılmasına ilişkin 11 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması, Ankara 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (ANKARA)

10.00 - Akademisyenler, uzmanlar, sendika ve STK temsilcileri, siyasetçiler CHP'nin eğitim alanındaki sorunlara dikkati çekmek için Anıtpark'ta yapacağı ve 24 saat sürecek Eğitim Maratonu etkinliğinde konuşacak.( GÖRÜNTÜLÜ - CANLI / ANKARA)

10.00- TÜİK 2023 yılına ilişkin yükseköğretim istihdam göstergeleri ve il düzeyinde işgücü istatistiklerini açıklayacak. (ANKARA)

10.00- Milli Savunma Bakanlığı'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak. (ANKARA) 

11.00 -Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu yapılacak. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI / ANKARA)

12.30- BES İzmir şubesi, SGK İzmir İl Müdürlüğü önünde "haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz, sefalete boyun eğmeyeceğiz" başlıklı basın açıklaması yapacak. (GÖRÜNTÜLÜ - İZMİR)

14.00 - TBMM Genel Kurulu'nda kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. (ANKARA)

14.00 - 15.30 - Türkiye Belediyeler Birliği ikinci encümen toplantısını yapacak, toplantının ardından Ekrem İmamoğlu gündemi değerlendirecek. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI / ANKARA)

14.30 - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, en düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye yükseltilmesini öngören düzenlemenin de içinde yer aldığı Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak. (GÖRÜNTÜLÜ - ANKARA)

ANKA Haber Ajansı 29 Ağustos Perşembe gündemi ANKA Haber Ajansı 29 Ağustos Perşembe gündemi

15.30 - 16.30-  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin Amasya il başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek.  (GÖRÜNTÜLÜ - AMASYA)

17.00 - TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 100. Yıl Pazarı'nda esnafı ziyaret edecek. (GÖRÜNTÜLÜ - ANKARA)

18.30 / 19.00 - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KKTC'de Dr. Fazıl Küçük ve Dr. Rauf Raif Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret edecek. (GÖRÜNTÜLÜ-CANLI / LEFKOŞA)

21.00- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay,  Amfi Tiyatro'da ''100 gün proje sunumu'' gerçekleştirecek. (GÖRÜNTÜLÜ - İZMİR)

ANKA Haber Ajansı iyi çalışmalar diler…   

 

Kaynak: anka