(BALIKESİR) - Altıeylül Belediyesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Hakan Şehirli, “Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Ayrıca belediyemiz iştiraklerinden olan ALTAŞ A.Ş.’de görev yapan personelimize de bankayla yaptığımız anlaşmaya göre Temmuz ayında 32 bin 100 TL banka promosyon ödemesi yapılacak” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, personeliyle Hasan Can Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Başkan Şehirli, Kurban Bayramı öncesinde bünyelerinde görev yapan memurlara ikramiye verileceğini duyurdu. Şehirli, şu açıklamayı yaptı:

“Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk bayram ikramiyesi vereceğiz. Çalışanlarımıza 4 bin TL ödeme yapılacak. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Altıeylül için mücadele eden, Altıeylül için çalışan, Altıeylül için gece gündüz demeden görevinin başında olan siz değerli çalışanlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bizleri seçen, bizleri belediye başkanı olarak göreve getiren Altıeylül’de yaşayan vatandaşlarımız için koordineli, planlı ve ekip olarak çalışmalarımızı birim birim gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Nasıl çalışanlarımız bizim için önemli ise; bizleri seçip göreve getiren vatandaşlarımızda bizim için önemlidir. Altıeylül için hep birlikte çalışarak Türkiye’de örnek belediyeciliğin öncüsü olmak için var gücümüzle çalışacağız.”

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Bahşi: "Atanamayan öğretmenler ülkenin büyük bir problemi haline geldi" Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Bahşi: "Atanamayan öğretmenler ülkenin büyük bir problemi haline geldi"

Altıeylül Belediyesi'nde Altaş personeli için banka promosyonu anlaşmasında kişi başı 32 bin 100 TL olarak belirlendi. Çalışanlara promosyon ödemesinin 15-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını belirten Şehirli, “Göreve geldiğimiz günden buyana soru işareti olarak kalan promosyon sorununu çözüme kavuşturduk. Belediyemiz iştiraklerinden olan ALTAŞ A.Ş. bünyesinde görevli personelimize yapmış olduğumuz anlaşmalar neticesinde 32 bin 100 TL promosyon ödemesi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

 

Kaynak: anka