Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Sakarya’nın Geyve ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti. Emekli bir vatandaş Babacan’a “Şu anda gideyim, madem Cumhur İttifakı’ndayız, gideyim ampulün ortasına öyle bir basayım ki, en üste de ‘ben emekliyim’ yazayım istiyorum. Nasıl ki zam geliyor da cebime girmeden alıyor, oyu verip sandığa girmeden ben de geri alayım istiyorum” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında bugün Sakarya’nın ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Babacan’ın Geyve ziyareti sırasında bir vatandaş, “Şu anda gideyim, madem Cumhur İttifakı’ndayız, gideyim ampulün ortasına öyle bir basayım ki en üste de ‘ben emekliyim’ yazayım istiyorum. Nasıl ki zam geliyor da cebime girmeden alıyor, oyu verip sandığa girmeden ben de geri alayım istiyorum. Türkiye’de ben kaçım acaba bunu da merak ediyorum. Açıklamazlar tabii şu kadar oy 'ben emekliyim' yazmış diye. Bakanım kulağınıza kar suyu kaçtı, vatandaşın ‘biri geldi bana böyle dert yandı’ diye basında şey olursa bana faydanız olur. Belki 3-5 tane emekli uyanır” dedi. Babacan da vatandaşa, “3-5 değil 16 milyon emekli uyandı çoktan” karşılığını verdi. Emekli vatandaş da “Bana 5 milyon yeter, 5 milyon erken seçim der” diye konuştu.

Toz taşınımları sürüyor... Haftanın son iş gününde hava nasıl olacak? Toz taşınımları sürüyor... Haftanın son iş gününde hava nasıl olacak?

DOĞDUM AK PARTİ VARDI ÖLECEĞİM AK PARTİ VAR”

Başka bir yurttaş da “Başkanım değişsin bunlar vallahi bıktık artık. Az önce bir arkadaşımız vardı 23 yaşında, ben doğdum AK parti vardı öleceğim AK Parti var, diyor” sözleriyle Babacan’a dert yandı.

Kaynak: anka