Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda gerçekleşen görkemli halk buluşmasında 7’den 77’ye binlerce Balıkesirliyle bir araya geldi. Akın’la buluşmak için alanda yerlerini alan vatandaşlar da Balıkesir’in geleceği ve Ahmet Akın’a ilişkin görüşlerini paylaştı. Vatandaşlar Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan Balıkesir’e seslenerek şunları söyledi:

‘BİRLEŞTİRİCİ BİR BAŞKAN’

- Fatma Kaya:

Güler yüzlü, güzel yüzlü bir başkanımız olsun. Agresif olmayan, güzel söz söyleyen, birleştirici bir başkan olsun. Ben bunların hepsini Ahmet Akın’da görüyorum

‘VİZYONER BİR BAŞKAN’

- Burak Meriç:

Ahmet Akın’ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını öğrenince hepimiz mutlu olduk. Bu işi yapacağına inanıyoruz. Vizyon, burada çok büyük eksiklik. Son 5 yılda Balıkesir’de bunu göremedik henüz. Umarım Ahmet Akın sayesinde burada vizyoner bir başkan ve vizyon sahibi Büyükşehir Belediyesi görürüz. Balıkesirspor’u da en iyi yerlerde göreceğiz inşallah. Sosyal belediyecilik anlamında da güzel şeyler olacağına inanıyorum.

‘DESTEKLEMEYE HAZIRIZ’

- Nefize İçöz:

Balıkesirli Ahmet Akın’ı desteklemeye hazırız. 

‘AHMET AKIN’A İHTİYAÇ VAR’

- Hüseyin Gönül:

Balıkesirliyim. Balıkesir’de Ahmet Akın’a ihtiyaç var. Ahmet Akın, bu işleri çok iyi yapar. Yani, başaracağından da çok eminiz. Ahmet Akın’a da sonsuz desteklerimizi sunuyoruz.

‘HALK RAHAT GÖRECEK’

- Cemalettin Yeltürk: 

Ahmet Akın’ı getireceğiz bütün gücümüzle. Ahmet için çalışacağımıza söz veriyoruz. Ve gelecek! Gelecek! Yani, Balıkesir Ahmet Akın’a kavuşacak. Halk da bir rahat görecek. İnanıyorum buna. Bütün gücümle inanıyorum. 

‘AHMET AKIN, TORUNUM KADAR YAKIN’

- Nevin Yılmaz:

Akşener Görevini Müsavat Dervişoğlu’na Devretti! Akşener Görevini Müsavat Dervişoğlu’na Devretti!

Ahmet oğlumu, torunum kadar kendime yakın hissediyorum ve çok seviyorum. Ona gönülden başarılar diliyorum. İnşallah yüzümüz ak olacak. İnşallah kazanacak. 

‘BALIKESİR ONUNLA PARLAYACAK’

- Gülserpil Erdem:

Ahmet Akın, gelecekteki umudumuz. Geç bile kalındı. İnşallah bu seçimde Balıkesir onunla birlikte güneş gibi parlayacak.

- İlkim Miray:

Ahmet Abi’yi çok seviyorum.

Editör: Balcan Hande