Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ile Balıkesir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Balıkesir’de ticaret ve sanayiye yön veren isimlerle bir araya gelen Akın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Türkiyemin her yerini bilirim, her şehirden tanıdıklarım, iş yaptığım insanlar vardır. Hepsinin de ayrı ayrı güzelliği, ayrı ayrı olumlu nitelikleri vardır ama şu da bir gerçek: Balıkesir esnafı, Balıkesir sanayicisi eşsizdir. Kimseyi kötülemek istemem ama burada ‘biz bizeyken’ Balıkesirimle övünmek istiyorum. Bu şehrin havasından mı, suyundan mı bilmiyorum ama insanımız çok naziktir bizim. Çok da dürüsttür. Esnaf, köylü, genç, yaşlı… Sana candan selam veriyorsa, demek ki doğru yoldasın. Bugün bu kültürün merkezinde olan, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ile Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaret ettik. Çoğunu çocukluktan tanıdığım pırıl pırıl insanlar, çalışkan, namuslu, kaliteli insanlar. Hepsinden söz aldım, Balıkesir’i hakettiği yere elbirliğiyle çıkaracağız inşallah.”

Ahmet Akın’a ziyaretlerinde; CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve parti yöneticileri eşlik etti.

Erdoğan: 'Milletçe Güçlü Olmak Mecburiyetindeyiz' Erdoğan: 'Milletçe Güçlü Olmak Mecburiyetindeyiz'

Editör: Balcan Hande