Bazı şeylerin tarifi olmadığı gibi gördüğümüz şey anlatmak istediğimizin en güzel anlatımı ve tarifidir aslında. Bizlerinde anlatmadığımız bir çok duygunun tarifidir Sn. Serkan Bayram. 

Uluslararası Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kongresi Bursa'da yapıldı Uluslararası Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kongresi Bursa'da yapıldı

Bugün bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış kültürel yapısı ve doğa güzellikleriyle hayranlık uyandıran erenlerin, evliyaların topraklarında doğmuş Anadolu'nun harcı ile yoğrulmuş Can Erzincanlı Sn. Serkan Bayram. 

O halkın vekili, O halkın Avukatı ve en önemlisi de O ülkesinde milyonların hikayesi engellilerin umudu...
Pekiyi milyonların gönlünde olmak ve milyonların umudu olmak? 
Hepimiz insanınız acı hepimizde aynı. Değişmez insandan insana acı aynı göz yaşlarımız gibi. Yaşam hikâyesi ve mücadelesi bizlere örnek olurken özellikle engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları zorluklar karşısında vermeleri gereken mücadele ve yaşama azim geleceğe umut ile bağlanmaları konusundaki kazanımları sadece ülkemiz için değil her engelli vatandaşın örnek alacağı bir rol modelleri var artık. 
Bu başarı hikayesinin Avrupa Ekonomik Senatörü olduğu Avrupa Parlamentosu (EES) tarafından Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesi oldukça önemli. 
Nobel Barış Ödülü'ne yakışır bir aday gösterdikleri için Avrupa Parlamentosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu'na şahsım adına teşekkür ediyorum.
İstanbul Ak Parti Millet Vekili olan Sn. Av. Serkan Bayram bu ödüle layık görülürken engelliler adına azim ve mücadelesinin ülkemizde Engelli Bakanlığı'nın kurulması toplumun her kesiminden büyük ilgi görüyor.  Nobel Barış Ödülü'ne layık görülen milyonların hikâyesinde ödülde bizim. 


Gelinen nokta da yapılan çalışmaların sonuçlarını gördük, kimi zaman birlikte duygulandık aynı şeyi his ettik birlikte ağladık. Varlığıyla samimi bir gülüş sıcak bir dokunuş oldu gönüllerde.


İstanbul Ak Parti Millet Vekili Sn. Serkan Bayram'ında ''engelli haklarına yönelik mücadelesi nedeniyle aday gösterildiğini belirterek engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalıştıklarını ifade etti. Kendi yaşam mücadelesini anlatan "Buğday Tanesi" filmini hatırlatan Bayram, bu film ile engellilere umut ışığı olmayı hedeflediğini söylemesi büyük ilgi ve güven uyandırdı.


"Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel'e aday gösterdiler.
''Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz" diyen Ak Parti İstanbul Millet Vekili Av. Serkan Bayram'ı şahsım adına Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Ödülünde sahibi olmasını umut ve temenni ediyorum. 


Çalışmalarının toplumsal olarak büyük kazanımları olan Bayram'ın Türk halkının takdirini almış hayat hikayesi ile milyonların tanıdığı azim ve mücadelesi ile de örnek bir kişi ve karakter olan Ak Parti İstanbul Millet Vekili Sn. Av. Serkan Bayram' istemiş olduğu tüm dünyaya örnek olacak  ''Engelli Bakanlığı''nın kurulması kaçınılmaz hal alıyor. 

Editör: Ali Ekber Taşdelen