(İSTANBUL) - Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı. Batı Anadolu Grubu, klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde ikinci; genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise ayrı ayrı “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorilerinde beşinci oldu.

Batı Anadolu Grubu, Türkiye’deki şirketlerin ihracat başarısına odaklanan ÇCSİB'nin düzenlediği 2023 yılı 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nden 3 farklı ödülle döndü. Şirketlerin 2023 yılı fiili ihracatlarının değerlendirildiği sıralamada Batı Anadolu Grubu; klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 2’nci oldu. Grup genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise ayrı ayrı “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 5’incilik elde etti.

TİM Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene Batı Anadolu Grubu adına ödülü almak için grubun İcra Kurulu Üyesi-Pazarlama ve Beton Grup Başkanı Selçuk Uçar ve İhracat Şefi Hakan Bengi katıldı. 

 

Curiosity Technology’nin SezAI’sine dünyadan yoğun ilgi Curiosity Technology’nin SezAI’sine dünyadan yoğun ilgi

ADVERTORIAL YAYIN

Kaynak: anka