Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Dünya

Rusya, Ukrayna'nın Harkiv kentinde bulunan Novobavarskiy semtin İHA'larla hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda en az 4 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya

Rusya'nın sabaha karşı Ukrayna'nın başkenti Kiev'e seyir ve balistik füzelerle saldırdığı, hava saldırısı alarmının 3 saat sürdüğü bildirildi.

Dünya

Hayatını kaybedenlerin 2007 ve 2021 doğumlu iki kız çocuğu ile 2014 doğumlu erkek çocuğu olduğu belirtildi.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık yeni askeri yardım yapılacağını açıkladı.

Dünya

Rusya’nın 24 Şubat 2022 tarihinde Ukrayna topraklarına başlattığı saldırılar devam ederken Ukrayna’daki ekonomik ve sosyal hasarın boyutları artmaya devam ederken...

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Dünya

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat 2022'de başlattığı savaşta 2 yıl geride kaldı.

Dünya

ABD hükümeti, Ukrayna işgali ve Rus muhalif lider Alexei Navalny'nin ölümü nedeniyle Rusya’ya mali ve askeri kurumları içeren 500’den fazla...

Dünya

Rus ordusunun Ukrayna'nın Odessa kenti ile Donetsk'e gerçekleştirdiği saldırı sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, Dnipro'da ise 8 kişi yaralandı.

Dünya

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, ordu yönetimini değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valerii Zaluzhnyi görevden alındı.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’daki savaşta görev alan askerler ve askeri hastane yetkilileri ile bir araya geldi.

Dünya

Rusya, Ukrayna savaşındaki eylemleriyle ilgili yanlış bilgi içeren görüntüleri kaldırmadığı gerekçesiyle Google'a 51 milyon dolarlık ceza verdi.