Transfer Haberleri

Transfer haberleri ve güncel Transfer gelişmeleri, Transfer ile ilgili tüm video, Transfer fotoğrafları ve Transfer haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Spor

Başakşehir, Portekizli futbolcu Matchoi Djalo ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.

Spor

Galatasaray'da beklediği ivmeyi yakalayamayan Dervişoğlu, Süper Lig ekiplerinden Atalkaş Hatayspor'a kiralandı.

Spor

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe, Serdar Dursun'un kiralık transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Spor

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Beşiktaş, Legia Varşova ile görüşmelere başlandığını duyurduğu Ernest Muci'yi resmen açıkladı.

Spor

Bu sezon Nürnberg forması altında çılgın bir performans ortaya koyan Can Uzun’un talipleri günden güne artıyor.

Spor

Semih Kılıçsoy bildiğiniz üzere Türkiye'nin yeni yükselen değeri. Her yaş gruplarında ter atan futbolcuya güzel transfer yorumları geldi!

Spor

Galatasaray, Serge Aurier ve Carlos Vinicius'un transferini Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti.

Spor

Fenerbahçe ara transfer döneminde yabancı oyuncu sayısını azaltmaya çalışıyor...

Spor

Bordo-mavililerde bu noktada gündeme Japon isim Daiki Hashioka geldi. Fırtına, 24 yaşındaki oyuncu için iletişime geçildi.

Spor

İki oyuncuyu renklerine bağlayan takım, üçüncü oyuncu olarak kimi düşünüyor?

Spor

Bu transfer Cimbom'u şampiyon yapabilir! Hücuma destek isteyen Okan Buruk istediği santraforu takımına kazandırabilecek mi?

Spor

Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimi sürpriz gelişmelerle devam ediyor. Transfer adımları oldukça merak edilen siyah - beyazlı ekip, Aboubakar'ı gönderecek mi?