Süper Lig Haberleri

Süper Lig haberleri ve güncel Süper Lig gelişmeleri, Süper Lig ile ilgili tüm video, Süper Lig fotoğrafları ve Süper Lig haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Spor

Trendyol 1. Lig’de 47 puanla üçüncü sırada mücadele eden Sakaryaspor, yıllardır özlemini duyduğu Süper Lig için adımlarını sağlam atıyor.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 17 maçtır yenilmezken, son 10 maçını da kazandı.

Spor

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Kayserispor-Hatayspor maçının bilet fiyatları belli oldu.

Spor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün (YOSK) Avrupa macerası başlıyor.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor ile 50. kez rakip olacak. Siyah-beyazlılar, rakibine 20 yıldır boyun eğmiyor.

Güncel

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Güncel

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü Kasımpaşa ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Güncel

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor

Üç sezonun yayın ihalesinde TFF ile anlaşma sağlanmak üzere olduğu bildirildi.

Spor

Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, transferde rotayı Türkiye'ye çevirdi. Terim'in talimatıyla Yunan ekibinin kurmayları Süper...

Spor

Süper Lig'de sezonun en kritik maçı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Arda Kardeşler'e emanet.

Spor

FIFA'nın verdiği ceza sonrası CAS'a başvuran Samsunspor'un cezası onandı.