Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Spor

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı takım Alanyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0'lık skorla mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında bugün oynanacak Galatasaray-Hatayspor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Serkan Tokat oldu.

Spor

Galatasaray'da divan kurulu toplantısı yapıldı. Sarı-kırmızılı takımın genel sekreteri Eray Yazgan, burada Fenerbahçe başkanı Ali Koç için suç duyurusunda bulunduklarını...

Spor

Galatasaray, 2024-2025 sezonu için VIP koltuk yenileme fiyatlarını duyurdu. Fiyatlar 165 bin ile 220 bin lira arasında değişiyor.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılılar olarak gerginliği arttıracak bir söylem içinde olmayacaklarını söyledi.

Gündem

Galatasaray'ın şikayeti sonrasında Fenerbahçe kulübü basın sözcüsü Selahattin Baki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'na geldi. Baki'ye destek amacıyla Fenerbahçe...

Spor

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılıların bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 46 maçın 45’inde görev aldı ve bu alanda takımın...

Spor

Galatasaray’ın, Fenerbahçe-Pendikspor maçını yöneten hakemlere yönelik eleştirisine Fenerbahçe, teknik direktör Okan Buruk ve başkan Dursun Özbek’in açıklamalarıyla yanıt verdi.

Spor

Galatasaray Kulübü, dün oynanan Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem hataları eleştirilerek Türkiye Futbol Federasyonu’na yönelik açıklama yayımladı.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte Süper Lig’de sahasındaki yenilmezliğini 32 maça çıkardı.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 17 maçtır yenilmezken, son 10 maçını da kazandı.