Chp Haberleri

Chp haberleri ve güncel Chp gelişmeleri, Chp ile ilgili tüm video, Chp fotoğrafları ve Chp haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Politika

Özgür Özel ile görüştüğünü aktaran gazeteci Şaban Sevinç, "Arapça tabelalar sökülmeyecek. Ancak genel olarak CHP’li belediyeler Türkçe ve Arapça ayırmadan...

Politika

CHP’li belediye başkanlarının, Özgür Özel’den, yatırımların önünün açılması için Erdoğan’ı ikna etmesini istediği ileri sürüldü.

Gündem

Kamuoyunda günlerdir tartışılan milyarlarca liralık belediye borçları ile ilgili CHP'den TBMM Başkanlığı'na önerge verildi.

Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesinin “Olaylar ve Görüşler” sayfasında “Ahlaksızlığın Kurumsallaşması” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beraberindeki parti yöneticileri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Politika

CHP, parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını bildirdi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi İlkbahar oturumu için gittiği Strasbourg'da bir dizi görüşmeler yaptı.

Politika

CHP'de grup başkanvekilliği için yapılan seçim sonuçlandı. Seçimi, 66 oy ile CHP Ankara Milletvekili Murat Emir kazandı.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yüz yüze görüşeceklerini açıkladı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP...

Gündem

CHP'nin Hatay'daki seçimlere yönelik itirazı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Politika

CHP'nin aday değişikliğine gittiği Esenyurt'ta başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Özer, eski yönetimi hedef aldı.